Σελίδες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

O ερωτας,ονομα ουσιαστικον..

Ο ερωτας,
ονομα ουσ
ιαστικον,
πολυ ουσιαστικον,
γενους ουτε θυληκου,
ουτε αρσενικου
,
γενους ανυπερασπι
στου.Πληθυντικος αριθμος
οι ανυπερασ
πιστοι ερωτες.

Χμμ..Μετα απο τοσους μηνες αποχης απο το blog μου επεστρεψα με ενα πολυ αγαπημενο θεμα.
(Δεν θα ξεκινησω τα δεν ειχα χρονο και μπλα μπλα.Χρονο ειχα,εστω και λιγο,ειχα.Ορεξη δεν ειχα.Αξιοποιησα διαφορετικα τον χρονο μου.) Anyway!.
Ερωτας..Δηλαδη ας το χαρακτιρισω καλυτερα "εφηβικη ΧΟΝΤΡΗ καψουρα".Ξερετε τωρα..τετραδια και θρανια γεματα στοιχακια καρδουλες μπλα μπλα,πεταλουδες στο στομαχι(παρεμβαση της εφης:ΤΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ?ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ),ηλιθια χαμογελα και τα λοιπα.Οκ αυτα μου θυμιζουν λιγο νηπιαγωγειο χδ.
Τελοςπαντων ξερετε πως ειναι...Αυτες οι μερες που το μυαλο σου κυριευετε απο αυτο:

crush    crush   crush  crush  crush.
Μμμ ναι αυτο!Δυσκολες μερες ε?Μεχρι και ο καθηγητης σου το 'χει καταλαβει αφου δεν προσεχεις ,συνεχεια χαζευεις και σκεφτεσαι σκεφτεσαι σκεφτεσαιιιιιιιιιι...Α!και εισαι χαρουμενη πολυ χαρουμενη χδ.
Οκ. ωραια ολα αυτα μεχρι που φτανεις στους 4 μηνες κολληματος και αυτος θελει αλλη και 'συ εισαι σκατα και κλαις και ακους καταθλιπτικα καψουροτραγουδα και τρως σοκολατα χδ (βρηκαμε δικαιολογια τωρα;ρ) και το συζητας συνεχεια με ολες τις φιλες σου και τα παρατας ολα γιατι δεν εισαι καλα και μπλα μπλα.Βεβαια οταν ξεκολλησεις με το καλο σκεφτεσαι:"Παναγια μου εκανα ετσι γι'αυτον?o.OSeriously Χαρις??".Ναι αυτο.Βεβαια υπαρχει και η αλλη πιθανοτητα να του αρεσεις και να τα φτιαξετε..Ναι και αυτο παιζει και θα 'σται ενα ευτιχισμενο ζευγαρακι χδ.Και τελος.Η τριτη και χειροτερη για μενα περιπτωση -που σε αυτην βρισκομαι νομιζω- ειναι οταν σαρεσει -πολυ- και αυτος ενω σου λεει διαφορα -πολλα- σαλια  και μπλα μπλα σε μπερδευει και δεν ξερεις αν σε θελει ή οχι και εσυ σπαζεσαι γιατι ενω σου την πεφτει και 'συ ελπιζεις(ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.)αυτος ουσιαστικα δεν σε θελει.Βεβαια αυτη η περιπτωση εχει και μια εξαιρεση που λεει οτι ενω εσυ πιστευεις οτι αυτα που σου λεει ειναι απλα σαλια αυτος τα ψιλοεννοει αλλα φοβαται να το παραδεχτει ή νομιζει οτι και 'συλες σαλια και δεν εχει καταλαβει οτι τον θες ή το 'χει καταλαβει αλλα κολωνει να κανει κατι γιατι ειστε φιλοι..

Τωρα το πως θα καταλαβετε σε ποια απο τις 3 περιπτωσεις βρισκεστε ειναι ενα αλλο θεμα και ειμαι σηγουρη πως δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να σας λυσω αυτην την απορια..


Καληνυχτα και...ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ! ;)

credits:στην εφη και στις παρεμβασεις τις,εννοειτε στο ατομο που σκεφτομουν οσο εγραφα αυτο το αρθρο και σε ολους τους ερωτευμενους εφηβους.

2 σχόλια:

  1. Οοο ναι είναι αυτές οι μέρες που τα βλέπεις όλα ροζ:')
    Βέβαια υπάρχει κ η περίπτωση να ξέρεις ότι το μεταξύ σας δεεεεν, αλλά να συνεχίζεις να τον θέλεις. Το συγκεκριμένο συναίσθημα είναι fail, αλλά όλο το πακέτο του ερωτευμένου είναι γλυκούλι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πως κατι τετοιο περναω αγαπητη ελενη ;)
      ετσι κι αλλιως ειμαι φειλ αρα χδ
      παντως ποτε μην λες ποτε:)
      ναι ειναι αρκετα γουτσου η ολη φαση*-*

      Διαγραφή